Gelaatsverzorgingen

Diego dalla Palma Professional is een hoogwaardige dermocosmetica-lijn die al meer dan 60 jaar streeft naar optimale huidverbetering. Innovatieve ideeën en producten zijn het resultaat van intensieve samenwerkingen tussen onderzoeksteams en wetenschappelijke centra. Voorstellen worden geëvalueerd in het interne labo dat het kwaliteitslabel RVB SKINLAB draagt.

De verzorgingen geven elke vrouw een zuivere schoonheid boordevol pure energie en vitaliteit. De cellulaire harmonie wordt hersteld door bio-revitalisering van de huid. De producten werken diep huidverbeterend en anti-aging, voor een langere en blijvende schoonheid. Tevens garanderen de frisse en hypo-allergene parfums u een relaxerende behandeling.

Om de mooie resultaten van een gelaatsverzorging verder te onderhouden worden de Diego dalla Palma skincare producten voor thuiszorg sterk aanbevolen. Dit om optimale verbetering van de huid op langere termijn te garanderen.

CLEANSING

Een diepe, ontgiftende zuivering voor een hernieuwde energie van de huidcellen.
€ 70,00

URBAN LIFE

Een intensieve behandeling voor de dagelijkse bescherming tegen vervuiling en zonnestralen met behoud van het jeugdig kapitaal van de huid.
€ 70,00

SKIN MAP

Een gepersonaliseerde cel-revatilisatie van de huid die voldoet aan de specifieke behoeften van het gelaat.
€ 70,00

Met aangepast serum voor thuisgebruik
€ 115,00

MOISTURIZING

Een ingenieuze oplossing voor een droge of normale huid om de waterreserves in de verschillende huidlagen te beschermen.
€ 70,00

Behandeling met extra focus op de zeer droge huid
€ 75,00

PURIFYING

Een zuiverende behandeling die de talgproductie herstelt waardoor verwijde poriën en oneffenheden minder zichtbaar worden.
€ 70,00

Met extra focus op de acnéhuid
€ 75,00

RESURFACE FRESH UP

Een exfoliërende verzorging van fijne littekens en rimpels.
€ 70,00

SOOTHING

Een beauty-aanpak met hoge verdraagzaamheid om de gevoelige en/of couperosehuid te kalmeren en te beschermen tegen externe factoren.
€ 70,00

Met extra focus op anti-roodheid voor de couperosehuid
€ 75,00

SUPER ACTIVES

Een gerichte shockbehandeling ter bevordering van de vernieuwing van de huid, verrijkt met hydraterende en antioxiderende werkstoffen en extra zuurstoftoevoer.

Super Plump voor meer weefselspanning en gladheid

Energy Mix voor meer energie en vitaliteit

Chrono Skin anti-stress voor een levendige, heldere uitstraling

Behandeling met serum voor thuisgebruik
€ 120,00

ICON TIME

Een cellulaire revitalisering en bescherming van de steunstructuren van de huid. Dé anti-age behandeling om rimpels en verlies van elasticiteit te bestrijden.

Revitalising beschermt het kapitaal van de jeugdige huid, vanaf 30 jaar
€ 70,00

Redensifying beschermt steunstructuren van de huid, vanaf 40 jaar
€ 75,00

Skin Renewal bestrijdt het vertragen van de normale huidfuncties, vanaf 50 jaar
€ 85,00

Met extra focus op oogcontouren (kraaienpootjes, wallen en donkere kringen)
+ € 15,00
Met toevoeging high active vitamine C serum
+ € 15,00

WHITELIGHT

Een intensieve behandeling die pigmentvlekken verlicht, ouderdomstekens tegengaat en de huid verheldert tot een jongere, stralende look met een egale teint.

Brightening voor een doffe, grijze huid
€ 75,00

Anti-dark spots voor een doffe huid met donkere vlekken
€ 80,00

Anti-aging en anti-dark spots voor een rijpere, doffe huid met donkere vlekken
€ 90,00

FILLIFT

Een botox-like behandeling die hertekent, vult en verstrakt. Een dynamische lifting waarbij de contouren en het volume van het gelaat hervormd worden. Diepe rimpels en fijne lijntjes worden bestreden.
€ 105,00

Behandeling met 30-dagen kit voor thuisgebruik
€ 195,00

YOUTH VENOM

Een intensieve, ´botox-like´combinatie voor diepe rimpels en expressielijnen op basis van het slakkengif ‘conotoxine’. Het ontspant de micro-samentrekkingen van de spieren ontspant, effent en maakt de rimpels voller.
€ 99,00

THE MAN

Een ultieme anti-stress/anti-age verzorging voor de mannenhuid
€ 70,00


Alle behandelingen zijn tevens geschikt voor de mannenhuid.
Indien gewenst zijn epilaties van de wenkbrauwen en de bovenlip inbegrepen.

Dermaceutische huidverbetering & anti-aging

MEDISCHE PEELING

Dermaceutische zuren hebben een krachtige werking op de verhoorning van de dode huidlaag. De zuren van een peeling lossen de samenhang van de dode huidcellen op zodat de barrière naar de epidermis doorbroken wordt. De huid wordt bevrijd van onzuiverheden, de verhoorning wordt versneld en verwijderd, poriën verfijnen en kleine rimpels worden terug glad. Met deze behandeling kunnen rimpels, hyperpigmentatie, acné en littekens zichtbaar verbeterd worden en verminderen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de zuren ook de productie van collageen en elastine stimuleren en zodanig anti-aging werken op de huidstructuur. Door de afschilfering van de dode huidcellen kunnen actieve werkstoffen beter opgenomen worden. Dit resulteert in een betere doorbloeding en een versnelde celvernieuwing. De huid is weer glad, fris en egaal.


Indicaties:

 • hyperpigmentatie
 • ouderdomsvlekken
 • zonneschade
 • acné
 • acnélittekens
 • rimpeltjes en fijne lijntjes
 • grove poriën
 • doffe teint
 • actinische keratose of zonne-keratose


Individuele peel
€ 85,00

Peelings worden best in kuurverband gedaan: 2 tot 4 maal om de 2 weken.

Voor een ultiem resultaat wordt de behandeling afgesloten met LED Light Therapy. Het LED licht zorgt voor een sneller herstel van de huid en een betere opname van actieve ingrediënten. LED licht dringt tot 0.5 mm diep in de huid (een masker op 0.2 mm) en bevordert de aanmaak van collageen en elastine.

Voor meer info helpen wij u graag verder.RESURFACE² PEELING

Resurface² van Diego dalla Palma Professional is een nieuwe generatie van zurenbehandelingen die rimpels, acnélittekens en onvolkomenheden vermindert. Het is een innovatieve, effectieve professionele tool die zichtbare én gecertificeerde resultaten garandeert in de regeneratie van de huid.
Het Resurface² assortiment combineert glycolzuur, amandelzuur en gluconolacton. Deze combinatie verhoogt de eigenschappen van elk zuur en brengt ze in evenwicht, terwijl ze de natuurlijke balans van de huid respecteert. Gegarandeerde resultaten zónder vervelende bijwerkingen!

Resurface heeft 2 specifieke behandelingen afgestemd op de nood van de huid:

 • Pro Age: behandeling tegen rimpels en tekenen van huidveroudering
 • Skin Refine: behandeling tegen huidimperfecties, huidverkleuringen en acnélittekens

Resurface kuurbehandeling bestaat uit 3 x 2 behandelingen over 6 weken:

 • 2 Fresh Up behandelingen als voorbereiding op de verdere specifieke exfoliërende behandelingen
 • 2 medium intensiteit Pro Age of Skin Refine
 • 2 hoge intensiteit Pro Age of Skin Refine


2 behandelingen over 2 weken, thuisproduct inbegrepen
€ 155,00

In combinatie met LED Light Therapy
€ 175,00

Voor een ultiem resultaat wordt de volledige kuur over 6 weken aangeraden.
Voor meer info helpen wij u graag verder.HYDRA-VACUUM

De Hydra-Vacuum is een uniek resurfacing systeem voor huidverjonging. Het geeft de huid een grondige dieptereiniging en tevens een intense hydratatie: reinigen-peelen-hydrateren.

Door de Hydra-Vacuum behandeling wordt de huid gepeeld met hydraterende serums die onder vacuum de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen verweken en wegzuigen. Tegelijk worden hoogwaardige ingrediënten ingesluisd waardoor de huid een optimale hydratatie krijgt.

De volledige behandeling zorgt voor de stimulatie van collageenaanmaak, verdikking van de basaalcellenlaag, toename van de fibroblasten en vermindering van pigmentstoornissen en ontstekingen m.a.w. een ware huidverjonging.

De behandeling is geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd en is een mooie aanzet naar eventueel Micro-Needling naderhand.


Indicaties:

 • fijne lijntjes en rimpels
 • doffe en niet egale huid
 • grove huidstructuur
 • onzuivere en/of vette huid
 • vergrote poriën
 • acné
 • gedehydrateerde huid
 • pigmentstoornissen
 • verslapte huid

Een Hydra-Vacuum behandeling wordt voorafgegaan door een medische peel om de dode huidcellen op te lossen.
De behandeling wordt afgesloten met een LED licht sessie om de huid te herstellen.


Individuele behandeling
€ 135,00

Wordt ook in kuurvorm aangeboden voor een optimaal resultaat: 3 tot 4 sessies alle 2 à 3 weken naargelang de huidconditie.
Voor meer info helpen wij u graag verder.MICRO NEEDLING

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat slechts 0,3% van de actieve bestanddelen in cosmetische producten daadwerkelijk in de huid dringen. De overige 99,7% heeft slechts een oppervlakkige werking op de dode en verhoornde huidcellen.

Met micro needling worden de actieve bestanddelen tot diep in de huid gepenetreerd daar waar de nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De opgenomen actieve bestanddelen verhogen daar van 0,3% naar maar liefst 60%.

D.m.v. microperforaties wordt het natuurlijke herstelmechanisme geactiveerd waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluron gestimuleerd wordt. Het celmetabolisme stijgt, de actieve bestanddelen worden nog beter opgenomen zodat de huid strakker en steviger wordt. De huidverbetering werkt van binnenuit en gebeurt door de huid zelf.


Door een effectieve toepassing kunnen volgende resultaten bereikt worden:

 • vervaging rimpels en lijntjes
 • huidverjonging en huidversteviging
 • littekenvervaging (acnélittekens, chirurgische littekens, huidbeschadigingen)
 • reductie straie
 • verfijning grote poriën
 • oplichten ouderdomsvlekken en zonneschade
 • verbetering huidstructuur
 • couperose en rosacea behandeling


Voorbehandeling: een medische peeling verwijdert de dode huidcellen voor een betere doorbloeding en een versnelde aanmaak van nieuwe cellen.


Nabehandeling: een LED licht sessie kalmeert, ontspant en herstelt de huid. Het rode licht dringt tot 0.5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.


Wordt in kuurvorm aangeboden voor een optimaal resultaat:

Anti-aging: 4 tot 6 sessies om de 2 weken met een onderhoudsbehandeling om de 6 à 8 weken

Littekens vanaf 3 maand oud: 8 tot 10 sessies, wekelijks 2x met een rustperiode van 3 maanden daarna 4 tot 5 sessies wekelijks


Het resultaat van Micro Needling ziet u al in de loop van de kuur. Het eindresultaat heeft u pas vanaf 4 maanden na de laatste behandeling van de kuur, dit omwille van het feit dat de aanmaak van collageen minimaal 6 weken nodig heeft en er meerdere behandelingen nodig zijn.

In het geval van littekenverbetering ziet u al resultaat vanaf 2 maanden na de kuur.


Micro Needling gelaat
€ 135,00

Micro Needling gelaat + hals
€ 150,00

Micro Needling gelaat + hals + décolleté
€ 165,00

Micro Needling litteken
vanaf € 55,00

Behandeling en kuren kunnen variëren afhankelijk van de huidconditie.
Voor meer info helpen wij u graag verder.


LED LIGHT THERAPY

Lichttherapie verbetert de gezondheid van de huidcellen om zo huidveroudering tegen te gaan, actieve acné te bestrijden en pijnen te verminderen.
LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De kleine lampjes zenden lichtgolven uit die tot 2 cm diep in de huid doordringen. LED stimuleert, afhankelijk van de kleur, bepaalde cellen die huidverbetering of wondgenezing bevorderen.

De CELLUMA licht therapy, gebruikt in het instituut, is een klinisch erkend intens LED-apparaat. Celluma is medisch goedgekeurd bij NASA en bootst een natuurlijke foto-biochemisch reactieproces na om veilige UV-vrije lichttherapie op hoog niveau te leveren.

Anti-aging: Het rode licht werkt huidverjongend. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.
Acné: Het blauwe licht creëert zuurstof op de juiste diepte waardoor het anti-bacterieel en ontstekingsremmend werkt op actieve acné. De huid herstelt in zijn natuurlijke conditie, zelfs acnélittekens vervagen.
Wondgenezing: Het rode licht bevordert het herstelproces van de huid voor het dichten en verbeteren van huidwonden, zowel het oppervlakkig als het onderliggend weefsel.
Pijnbestrijding: Het infrarood licht dringt door tot in de subcutane lagen van de huid en verlicht spier- en gewrichtspijn, spierstijfheid en chronische artritis. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.


LED licht therapy wordt bij al onze huidverbeterende behandelingen toegepast maar kan ook individueel gebruikt worden.


Individuele sessie 30 min/20 min
€ 30,00/€ 25,00

In combinatie met een behandeling 30 min/20 min
€ 20,00/€ 15,00

Kuurkaart van 10 beurten 30 min /20 min
€ 250,00/€ 200,00

Voor meer info helpen wij u graag verder.MPP THERAPY

De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelverwijdering en huidverstrakking in het aangezicht. Dit zonder chirurgie, laser, botox- of fillerinspuitingen.

MPP staat voor Micro Pulsed Plasma, een nieuwe ontwikkeling op gebied van het sublimeren van de huid. Een high-tech plasma apparaat geeft ultrakleine, miniscule energiepulsen op de huid. Deze plasma-energie puntshots zorgen ervoor dat de huid samentrekt waardoor rimpels vervagen, overtollige huid opspant en strakker wordt.


Door een effectieve toepassing kunnen volgende resultaten bereikt worden:

 • vervagen van diepe fronsrimpels
 • vervagen van fijne lijntjes rond de ogen en de mond
 • verstrakken/liften bovenste en onderste oogleden


Wat kan je niet behandelen met MPP?

 • overhangende oogleden door vetophoping
 • wallen door vocht-en vetophoping
 • diepe huidplooien
 • acné littekens

Wordt in kuurvorm van 2 behandelingen aangeboden voor een ultiem resultaat:

2 sessies met een tussenpauze van 8 weken
1 onderhoudsbehandeling om het jaar
Voor meer verstrakking is het mogelijk extra behandelingen te nemen.


MPP Therapy bovenste oogleden, 1ste behandeling incl. nabehandeling
€ 349,00
MPP Therapy onderste oogleden, 1ste behandeling incl. nabehandeling
€ 349,00
Elke volgende behandeling
€ 199,00

MPP Therapy bovenste + onderste oogleden, 1ste behandeling incl. nabehandeling
€ 599,00
Elke volgende behandeling
€ 499,00

MPP Therapy bovenlip, 1ste behandeling incl. nabehandeling
€ 199,00
Elke volgende behandeling
€ 149,00

MPP Therapy rimpelbehandeling per rimpel < 2 cm
€ 45,00
MPP Therapy rimpelbehandeling per rimpel > 2 cm
€ 55,00
Elke volgende behandeling
€ 35,00 / 45,00

Voor meer info helpen wij u graag verder.

Suikerontharing

Royx Pro suikerontharing

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve ontharingsmethode met 100% natuurlijke producten. Geschikt voor de meest gevoelige huid. De haargroei vermindert aanzienlijk en men ervaart minder irritaties.
Voor een optimale nazorg adviseren wij de Royx Pro thuisproducten aan. Meer info hierover bij ‘Producten’.

Vrouwen
Wenkbrauwen
€ 12,00
Bovenlip
€ 12,00
Kin
€ 12,00
Neus
€ 10,00
Volledig gelaat
€ 25,00
Oksels
€ 18,00
Armen
€ 25,00
Onderbenen
€ 30,00
Volledige benen
€ 50,00
Bikini: randen
€ 20,00
Bikini: verder ingenomen
€ 30,00
Bikini: full wax
€ 45,00
Full wax terugkerend binnen de 4 weken
€ 35,00

Mannen
Rug
€ 45,00
Schouders
€ 25,00
Borst & Buik
€ 45,00
Oksels
€ 25,00

Wij bieden combinatieprijzen aan bij meerdere ontharingen.

Permanente ontharing

OPT permanente ontharing

Scheren, waxen of epileren zijn tijdrovend en hebben een tijdelijk effect met soms vervelende nevenwerkingen.
Het beste alternatief voor een permanent resultaat is permanente ontharing.
De OPT, de nieuwste IPL technologie is geschikt voor alle typen lichaamsbeharing die gepigmenteerd zijn.


Techniek: De OPT Light IPL produceert flitsen van intens licht. Dit licht dringt via de melanine van het haar door tot in de haarwortel. De intens korte flits wordt omgezet in warmte waardoor de bloedvaatjes van de haarwortel stollen. Door deze beschadiging van de haarwortel is nieuwe haargroei niet langer mogelijk.

Intakegesprek: Tijdens het eerste bezoek wordt uw medische historiek en de verwachte resultaten besproken. Er wordt tevens een testsessie uitgevoerd. Dit alles is noodzakelijk om uw behandelingsprogramma op te stellen.

Behandeling: De behandeling verloopt snel, zo goed als pijnloos en is uiterst veilig.

De prijzen zijn per zone, per sessie en pas definitief na het intakegesprek.
Combinatieprijzen zijn mogelijk bij behandeling van meerdere zones tegelijk.

Vrouwen
Vanaf
Frequentie
Gelaat + hals
€ 125,00
  6 weken
Bovenlip
€   45,00
  6 weken
Wenkbrauwen tussenstuk
€   45,00
  6 weken
Kin
€   45,00
  6 weken
Wangen
€   45,00
  6 weken
Oren
€   45,00
  6 weken
Tepelhof
€   45,00
  6 weken
Hals
€   45,00
  6 weken

Oksels
€   75,00
  6 weken
Bikinilijn
€   75,00
  6 weken
Stringlijn
€ 125,00
  6 weken
Volledige bikini + bilnaad
€ 155,00
  6 weken
Bips
€   85,00
  6 weken

Onderarmen
€   90,00
12 weken
Armen volledig
€ 155,00
12 weken
Handen + vingers
€   65,00
  6 weken
Onderbenen
€ 145,00
12 weken
Bovenbenen
€ 155,00
12 weken
Volledige benen
€ 275,00
12 weken
Voeten + tenen
€   65,00
  6 weken

Mannen
Vanaf
Frequentie
Oksels
€   85,00
  6 weken
Schouders
€ 125,00
12 weken
Rug + schouders
€ 250,00
12 weken
Nek
€   65,00
12 weken
Borst
€ 145,00
12 weken
Buik
€ 145,00
12 weken
Borst + buik + schouders
€ 275,00
12 weken
Volledige benen
€ 295,00
12 weken

Voor meer info helpen wij u graag verder.

Manicure

Manicure: vijlen, nagelriemen, lakken
€ 25,00

Lakken: nagelverharder, nagellak en gelishlook glanslaag
€ 12,00

Vijlen en lakken
€ 20,00

Spa manicure: manicure + peeling + paraffinebad
€ 43,00

Paraffinebad

Zeer aangename, ontspannende verzorging met onmiddellijk voelbaar resultaat. De paraffine stimuleert de bloedsomloop, hydrateert intensief, verzacht en verjongt de huid. Uiterst aangeraden voor droge handen met kloven

Individuele behandeling
€ 15,00
In kuurvorm, 6 sessies
€ 80,00

Gelish nagels

Gelish nagellak is een mooi alternatief voor gelnagels en geeft een natuurlijker uitzicht. De nagels worden niet dun gevijld maar behouden hun eigen dikte. De lak blijft 2 à 3 weken zitten, versterkt en egaliseert de nagel.

Gelish nagels
€ 40,00

Manicure + gelish nagels
€ 45,00

Verwijderen gelish
€ 10,00

Verwijderen gelish en vijlen
€ 20,00

Pedicure

Pedicure met voetbad
€ 38,00

Lakken: nagelverharder, nagellak en glanslaag
€ 10,00

Spa pedicure: pedicure + paraffinebad
€ 50,00

Pedicure + gelish nagels
€ 55,00

Verwijderen gelish
€ 10,00

Paraffinebad

Uiterst aangename afsluiter na een pedicure. De warme paraffine stimuleert de bloedsomloop, hydrateert en verzacht de huid. Het hoofdingrediënt 'tea tree' zuivert bovendien de voeten. Uiterst aangeraden voor droge voeten en kloven.

Individuele behandeling
€ 15,00
In kuurvorm, 6 sessies
€ 80,00

Wimper- en wenkbrauwbehandelingen

Ons instituut is gespecialiseerd in de styling van uw wimpers en wenkbrauwen. Wij garanderen een mooie, natuurlijk volle oogopslag en perfect gesculpte wenkbrauwen.

WIMPERS

Voor sterke, lange wimpers adviseren wij het Revitalash wimperserum aan. Meer info hierover bij 'Producten'.

Kleuring: behoudt 2 à 3 weken zijn kleur.
€ 17,00

Wimperlifting
Het liften van de wimpers van aan de wortelingroei, voor een open blik met optisch langere wimpers. Kleuring inbegrepen. Houdt 6 à 8 weken.
€ 65,00

One by one extensions
Een fijne techniek om de natuurlijke wimper te verlengen en meer volume te geven met een zeer natuurlijk resultaat. Hierbij maakt men gebruik van de individuele wimperverlenging; synthetische haartjes die één voor één aan de natuurlijke wimpers gehecht worden. Houdt 3 à 4 weken.

1ste plaatsing
€ 85,00
retouche
€ 45,00

Easy volume extensions
Individuele wimperverlenging waarbij meerdere haartjes op 1 wimper geplaatst worden voor een nog vollere wimperopslag met een uitgesproken resultaat. Ideaal om meer volume te creëren bij dun bezaaide wimpers. Houdt 3 à 4 weken.

1ste plaatsing
€ 90,00
retouche
€ 50,00


WENKBRAUWEN

Voor vollere wenkbrauwen adviseren wij het Revitabrow wenkbrauwserum aan. Meer info hierover bij 'Producten'.

Epilatie
€ 12,00

Modelleren: epilatie + knippen + modelleren met wenkbrauwpoeder
€ 18,00

Kleuring: houdt 2 à 3 weken, epilatie inbegrepen
€ 22,00

Wimper- + wenkbrauwkleuring
€ 30,00

Collageen oogcontourmasker
Ideaal supplement na een wimperkleuring en/of wenkbrauwkleuring. Kalmeert, verzacht wallen en verkleuring rond de ogen, geeft een instant lift van de oogcontouren.
€ 15,00

Make-up & hairstyling

Stylish en stralend naar een etentje, feest of bruiloft! Een aangepaste make-up en/of kapsel voor elke gelegenheid wordt u aangemeten door onze professionele make-up artist. Een proefsessie kan altijd. Bekijk gerust de website van 'The Beautician' voor meer info.

Dagmake-up
€ 40,00

Avondmake-up
€ 45,00

Valse wimpers aanbrengen
€ 10,00

Opsteekkapsel: krullen of vlechtwerk
€ 45,00

Bruidsarrangementen: ga naar de website van 'The Beautician'

Permanente make-up

Altijd al gedroomd 's morgens op te staan met een feilloos mooi zittende make-up? Dan is dit de oplossing! Ideaal voor vrouwen die veel sporten, die moeite hebben om zelf make-up aan te brengen of voor de drukbezette vrouw die gewoon weinig tijd heeft om zich te maquilleren. De make-up blijft 3 tot 5 jaar mooi en vraagt dan om een bijwerking. De plaatsing gebeurt uiterst hygiënisch en zo goed als pijnloos door een professionele PMU-specialiste. Er wordt gratis en vrijblijvend een voortekening gedaan. Na +/- 4 weken bijwerking gratis.

Ogen boven
€ 195,00

Ogen onder
€ 185,00

Volledige ogen
€ 350,00

Lippen
€ 485,00

Wenkbrauwen
€ 360,00

Spray tan

De professionele tanning range Vani-T is een zeer gewaardeerd Australische tanningmerk. Felbegeerd door celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende ‘just-off-the-beach’ look. De Vani-T spray tan geeft je een gebronsde honingkleurige teint en dit op een veilige en gezonde manier zonder de schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank. Integendeel zelfs; de spray is intens hydraterend door zijn rijkheid aan vitaminen, overdadige natuurlijke oliën en pure botanische elementen. Houdt 7 à 10 dagen en langer mits nazorg met de Vani-T homeproducten.

Wij bieden een waaier van selftanning producten aan voor thuisgebruik. Meer info hierover bij ‘Producten’.

Volledig lichaam
€ 40,00