Workshop Skincare

Sta jij er ook versteld van hoe weinig je eigenlijk weet over de huid, laat staan over zijn verzorging? Welk huidtype heb ik nu echt? Waarom moet ik mijn huid reinigen en hoe doe ik dat best? Hoe bescherm ik correct mijn huid tegen veroudering? Welke producten gebruik ik, afgestemd op mijn huidtype? Allemaal vragen waar je een antwoord op krijgt in onze workshop skincare. Dit is een actieve workshop waarin we onze huid correct leren te reinigen en te onderhouden.

Je huidconditie is voor 20% genetisch bepaald en maar liefst 80% heb je zelf in handen. Iedereen wil graag een stralende huid, dus aan de slag ermee!

De workshop gelaatsverzorging gaat door in het instituut met maximaal 6 personen. Alle materialen en producten worden voorzien. Wij werken met professionele skincare producten van het Italiaanse huismerk Diego dalla Palma Professional. Achteraf vrijblijvend mogelijkheid tot productaankoop met voor iedereen een korting en een leuk geschenkje. De organiserende gastvrouw wordt nog eens extra beloond. Een ideaal avondje gezelligheid onder vriendinnen, familie of collega’s, voorzien van een hapje en drankje.

Voor meer info helpen wij u graag verder.

Workshop Make-Up

Ook altijd graag een mooie make-up willen aanbrengen en je weet eigenlijk niet goed hoe? Je graag opmaken, maar je weet niet of je de juiste producten of kleuren gebruikt? Je vraagt je af waarom je make-up nooit lang mooi blijft? In onze workshop make-up krijg je hier overal antwoord op. Dit is een actieve workshop waarin jullie zelf de make-up leren aanbrengen.

Workshops worden op regelmatige basis georganiseerd in het instituut met maximaal 6 personen - check onze fb-pagina. Uiteraard kan je ook zelf een datum kiezen voor een privé-workshop onder vriendinnen, familie of collega’s. Privé-workshops voor 1 of 2 personen kunnen ook geboekt worden. U hebt de keuze uit verschillende workshops nl. dagmake-up, avondmake-up, highlight en contouring, feestmake-up...

Alle materialen en producten worden voorzien. Wij werken met professionele make-up producten van het Italiaanse huismerk RVB LAB. Achteraf vrijblijvend mogelijkheid tot productaankoop met voor iedereen een korting en een leuk geschenkje.

De workshops worden gegeven in samenwerking met onze professionele make-up artist, ’The Beautician’.

Voor meer info helpen wij u graag verder.